Om oss

Høyvik Gruppen

Høyvik Gruppen sin historie begynte for over 50 år siden med Salve Høyvik Gartneri. I løpet av disse årene har bedriften, utover å være en stor blomsterprodusent, utvidet med hagesenterdrift og blomsterbutikker. For to år siden bestemte de seg for å bruke familienavnet Høyvik, som er psynonymt med blomster og planteleveranser i Haugesunds regionen og omland, for å være en frittstående lokal, liten kjede, med vekt på salg av egenproduserte blomster og planter samt storsattsing på hage/terrassemøbler av høy kvalitet. Høyvik gruppen består i dag av Drivhuset Raglamyr, Kvala Blomster Kvala Senter, Palmehagen Aksdal Senter og Salve Høyvik Gartneri på Norheim som har både utsalg og produksjonsdelen av planter.

Møbler i kunstrotting

Drivhuset har et enormt inne- og uteareal. Butikken er delt opp i avdelinger som gjør det enkelt, praktisk og koselig for kundene å handle. Den fantastiske avdelingen for rotting hagemøbler til terrasser og vinterhager er en drøm å kikke på nå som utesesongen er i gang for fullt. De vedlikeholdsfrie kvalitetsmøblene er en svært ettertraktet vare med klassisk og fint utseende eller i funky stil. Grunnet stor lagerplass har de kunnet tatt inn et stort varelager av dette og kan derfor levere kunden på dagen.

Spennende utvalg for kundene

Etter mange år i bransjen vet de også hva kundene vil ha. Derfor har de et stort variert utvalg av eksklusive pyntegjenstander av store krukker, hageutstyr, planter og blomster til ute og innebruk. De har ny binderiavdeling, med nyansatt, internasjonal blomsterdekoratør. Drivhuset har utvalget, kunnskapen og god personlig sørvis, som gjør det kjekt å handle

Internasjonal blomsterdekoratør

Deres store binderiavdeling, prøver hele tiden å ha dekorative og ferdige buketter i butikken. Ønsker du en egendesignet bukett eller krans, lager deres populære blomsterdekoratør Robert Gray, med engelsk opphav og internasjonal erfaring, den raskt og effektivt mens du venter. Alle med en stil og design som er unik for hver kunde. Uansett om det er buketter, blomster i stuen eller planter til hagen, så har betjeningen stor kunnskap og kan gi deg gode råd & veiledning om hva som passer best eller hvor plantene bør plasseres i hagen.

Bedrift og kontorbeplantning

Grunnet sitt store areal har det vært mulig for Drivhuset å hele tiden å satse på store urner og planter som er klare for levering til bedrifter. På kort varsel produserer de flere titalls buketter/ grupper for bedrifter, i alle slags anledninger.

For at plantene dine skal trives best og blomstre lengst, er en prat med Høyvik-Drivhuset på Raglamyr en god begynnelse.